Snorren simmar fritt!!!

ja vi ar kvar i byron fortfarande har inte hittat nagot jobb an sa vi drar nog till Brisbane snart det ar en storre stad och provar lyckan dar:)

idag har vi lyckats skramma upp tva tjejer genom att bada nakna i havet det har blivit ricktigt varmt nu har :)
forsokte mig pa att snorkla lite men gick inte bra det ar lite for stromt for att ta sig frammat men vi hittade en jatte vacker strand idag imellan bergen inte mycket folk och palmer som hangde ner langs med den finkorniga vita stranden otroligt magisk plats kandes bara lite fel att uppleva den med 4 killar men det fick duga hehe:)

och igar nar vi skulle aka ivag med bilen sag vi en lapp pa vindrutan "hello sexy swedish guys har satt er har omkring nagra ganger ni skulle inte vilja komma ner till beach-hotel ikvall ni skulle inte angra er."
ja gissa om killarna blev spralliga haha och gissa om jag garvade nar de blev hel dizzade senare pa kvallen hehe de angrade skarp att de lagt ut cash pa dricka,en annan var lycklig som foljde med som chaffor ist :)
 

Sondag

Hej alla vanner och alla som jag kanner

jo inte mycket nytt att uppdatera er med men kursen ar avklarad full pott! ja vem kunde tro det:) jusst nu hander det inte sa mycket imorgon blir det jobbsokande igen misslyckas det sa far vi nog aka vidare. det borjar bli lite jobbigt har nu nar man inte vet vad som hander varken har eller hemma eller nagot men jag kampar pa. det har blivit en hel del boklasning och egenvald traning for att orka med :) men ora er inte jag klarar mig nog och detta ar inte helt fel stalla att vara pa for att forsoka hitta sig sjalv igen. 
utover detta sa lever vi i bilen om nagon undrar och lagar mat pa ett treanglia kok sa det blir mast ris och boner inte mycket till frukost dock men vi klarar oss fint.
talade med John idag med :) vet inte om ni kommer ihag han men det ar den visa och urskona mannen vi traffade i Grafton som jag skrev om han som hade alla faglar och var varan granne. han har nu fatt tillbax sitt korkort och ska snart ut och besoka oss pa vagen :) detta ar nog ser fram emot mest just nu hehe inte bara for att han ar en overstyv kock utan han ar en sadan som man blir lugn vid pa nagot satt ... 
ja det var nog det masta nu tyvar orkar jag inte lagga upp nagra bilder an for det tar for lang tid och internetcaferna ar inte billiga men jag tror det ligger nagra nya ute pa www.brbaustralien.se kolla dar 

puss & kram och tack for de vackra kommentarerna de bade hjalper och varmer  

Rockrings kungen

tjena vi ar kvar i byron sitter pa ett internetcafe nu och vantar pa att min mobil ska laddas. maste nog skaffa mig en billaddare.

igar var vi ute pa cheekymonkey har i byronbay och jag kan ju saga att utelivet skiljer sig lite fran hemma hehe det ar alltid nagra event som hander och igar stallde jag upp i en rockrings tavling och tro det eller ej men jag vann :) fri surflektion inte dumt efter detta var det wet t-shirt tavling den deltog jag faktist inte i.
maste ju lata nagon annan fa chansen att vinna ju !

nu senare blir det stranden och imorgon tar jag min kurs for att fa servera alkohol har sa efte4r det blir det jobba :)


ha det bra sa lange saknar er vissa mer an andra och vissa for mycket!

Byron Bay!

ja nu ar vi i byron bay och letar jobb det verkar lovande ska bara fixa ett cv sen blir det ut och jobba pa krogen igen tror jag :)

inatt sov vi i bilen igen pa en rastplats vid the pacific highway. detta var inte smidigt for det gick runt vilda tuppar overallt och gal hela natten (jag var mordlysten) men natten gick bra sa nu ar vi i paradiset hehe fina strander overallt surfing fest mm men forst blir det att hitta jobb sa man kan betala tillbax till mor och far :) tack for det stodet btw.

pappegojjer odler strander tolaetter

tjena vi ar nu i Grafton varit har i over 2 veckor. Anledningen till detta hehe.. Jo det ar sa att vi lyckades krocka bilen... det blev inte sa farligt dock ena bakdacket behovde vi byta och backspegeln gick sonder +nagra bucklor men alla klarade sig fint. dock sa hande dett ute i no were och vi blev derfor bargade till narmsta stad. Graffton en liten hala sa bargaren slappte av oss pa en Camping . Har skulle vi bara spendera natten tills bilen var klar men vi hade tur och fick jobb har ist. Sa vi bor helt underbart i en stor stuga och bilen ar fixad. Och vi har aven sjukt goa grannar. Den ena John 56 ar ar en foredetta kock sjoman bartender mm som har brytit ryggen och derfor pensionerat sig. hos han sitter vi varje kvall och dricker nagra ol och far goda tips och rad om allt.. fraga mig inte hur men han kan fan lite om allt.. sa vi har nu lart oss om de flesta faglar som finns i narheten alla farliga spindlar ormar och liknande djur.och hur man tillverkar de flesta jakt vapen och andra ej barn tilllatna tips&trix. Ne det e sjukt har harom dagen satt jag med 6 vilda pappegojjer pa mig som at ur handerna pa mig hehe ricktigt fina djur.  Och idag sag vi den fetaste spindeln ever!!!  

vad har hant mer jo vi har iforskaffat oss body surfbrador och nyttjat dessa langs med de underbara och mil langa stranderna dar vi nastan alltid e ensamma ricktigt chill ... och ja vi har badat nack...jag var radd for hajjar ! :) 

idag fixar vi lite saker i stan maste ju hitta mer jobb nu far vi bara husrum och lite mat.
vi lamnar nog Grafton pa sondag.
tyvar har vi inget internet nara dar vi bor men vi har tagit massa fina foton som kommer upp senare hoppas jag :) sa ni far vanta lite till ha det fint sa lange saknar er

Australien is the shit!!!!

tjena sorry att jag inte lagt upp bilder och sa men det ar svart att hinna med men det kommer nu har jag bara en liten stund vid datorn... men kolla in www.brbaustralien.se det ar den gemensamma bloggen >)


Iaf sa har vi tyvar inte hittat nagot jobb an men vi har tagit oss mycket mer norrut nu och plock sesongerna borjar snart :)

nu ar vi i en lite hala som heter balanga ngt det verkar vara lite fest har iaf :)

forovrigt har vi mest akt norrut hela tiden sett nagra Kangoroos och underbara landskap vi badar i havet nestan varje dag och letar jobb i varje ny stad vi kommer till

ps. vet att detta ar lite kortfattat men har ej mera dator tid men ha det gott dar hemma jag ska forsoka uppdatera er och jag har tyvar ingen teckning nu sa var inte oroliga ifall jag inte ringer kram koffe....

RSS 2.0